Mobilni sistemi

Zamislite snagu i prečišćavajuće moći fabrike velikih kapaciteta koja radi na principu revezrne osmoze. Upravo ta snaga može biti na dohvat ruke bilo kome bilo gde na svetu zauzimajući samo prostor kontejnera.

Sistemi koje proizvodimo su samostalni, ključ u ruke sistemi  koji mogu da rade u hodu ili kao redovno fabričko postrojenje koje počinje sa proizvodnjom visoko kvalitetne vode za manje od jednog dana po pristizanju na lokalitet. Možemo da odgovorimo na svaki Vaš zahtev, izadimo prema Vašim željama i potrebama  i ponudimo Vam sistem koji u potpunosti odgovara zahtevima bilo koje industrije.

Kontejnerski sistemi reverzne osmoze su budućnost tretmana vode! Kapacitet kontejnera dugog oko 12m može biti i milion litara vode na dan sve sa ugrađenim predtretmanom vode i čošćenjem membrana. Upravo ovi sistemi redefinišu standarde tretmana vode širom sveta.

Mi u Euro team doo stavljamo u centar pažnje želje i potrebe klijenta, držimo ga informisanim i aktivno uključenim u ceo proces pronalaska rešenja koje će zadovoljiti sve njegove zahteve. Od ideje, projektovanja rešenja do implementacije mi smo tu uz i za naše klijente. Svaki zahtev će biti rešen tako da klijent dobije jedinstveno rešenje koje po potrebi može imati i izolaciju, centralno grejanje i hlađenje a da je voda koju korisnik dobija u potpunosti prilagođena industrijskim i zakonskim standardima – pročišćena od metala, minerala, hemijskih zagađivača a ujedno da se cela fabrika može izmestiti bilo gde.

Neke od prednosti mobilnih sistema:

  • Plug and play sistem, postavi i koristi u ovom slučaju
  • Mobilnost, korisno za gradilišta, sanaciju podzemnih voda, rudarstvo , kamenolome, energetiku, istraživanja, očuvanja okoline, za prehramnebu industriju, vojne objekte, područja pogođena prirodnim katastrofama, suzbijanje prašine, desalinizaciju itd
  • Lak transport
  • Ograničen građevinski rad, potrebno je samo temelj na kom će kontejner biti postavljen
  • Brza ugradnja
  • Centralizovane kontrole
  • Ključ u ruke sistem isporuke
  • Mogućnost ugradnje zaštite od vremenskih nepogoda i izolacije
  • Generalno je jeftiniji od fabričkih struktura
Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja ili rešenje keirano prema Vašim željama i potrebama

 

Mobilni sistemi