Industrijska reverzna osmoza

Naši industrijski sistemu su dizajnirani i proizvedeni specijalno prema potrebama klijenata jer je cilj da svako dobije najviše za uloženi novac. Naši inženjeri su tu da stave svo svoje znanje na raspolaganje svakom klijentu koji nam se obrati za rešenje.

Ukoliko želite dodatne informacije, kontakt forma je OVDE.

Nakon evaluacije stanja uvek nudimo klijentu najbolje rešenje za datu industriju vodeći računa o ispunjavanju nekoliko parametara: kapacitet mašine naspram potrošnje koji industrija odnosno konkretno klijent potražuje, cena mašina i njeno održavanje, ekonomičnost i činjenica da svojim iskustvom i znanjem garantujemo da bolji uređaj za uloženi novac nije moguće obezbediti.

Do sada smo ispunjavali zahteve koje su pred nas stavljali najrazličitiji klijenti poput: hotela visoke kategorije, državnih ustanova i institucija, farmaceutskih kompanija, industrija koje se bave preradom gasa, nafte, hemijske industrije itd. Pogledajte reference  OVDE.

Sistemi koje proizvodimo i ugrađujemo proizvode vodu visoke čistoće, iz nje su u najvećoj meri izbačene nečistoće uključujući i one organskog porekla, rastvoreni minerali i soli i druge čestice. 

Industrijska reverzna osmoza